Maskinmestre drikker sort kaffe

01.09.2016 // af Jens Lundgaard Jakobsen, Kommunikationsmedarbejder

I samarbejde med STAR – De Studerendes Akkrediteringsråd serverede Danmarks Akkrediteringsinstitution studenterinvolvering og kaffe til studerende på Fredericia Maskinmesterskole.

Institutionsakkrediteringen af Fredericia Maskinmesterskole er lige på trapperne, så som det sig efterhånden hør og bør, mødte Danmarks Akkrediteringsinstitutionen op og servede kaffe for at skabe opmærksom på den proces, uddannelsesinstitutionen skal gennemgå i de kommende måneder.

Ja tak til sort kaffe og faglig snak

Det var en god dag på FMS i strålende solskin, og de overvejende mandlige studerende var glade, da kaffevognen med knallertmotoren tøffede ind på skolen i Fredericia – og ikke mindst var de glade for den kulsorte espresso og americano, som baristaen serverede.

Både studerende og undervisere var forbi vognen, hvor der undervejs i udskænkningen af kaffe blev tid til gode snakke om kvalitetssikring og akkreditering. De studerende fortalte om deres hverdag, som veksler mellem tid på værksted og holdundervisning. Dog nævnte flere, at det måske ville komme bag på mange mennesker, at de bruger størstedelen af deres tid i klasseværelserne. De fleste af de studerende, vi satte i møde i omegnen af kaffevognen, var godt opdaterede, og vidste godt, at institutionsakkrediteringen var i gang. Og de personer, der ikke kendte til akkrediteringerne i forvejen, kunne hurtigt se en kobling til de ISO-certificeringer, som de kendte til fra deres tid på diverse værksteder.

fms2  fms3 

Kaffekaravanen er snart i mål for denne gang

Fremadrettet kører kaffekaravanen forbi SIMAC i Svendborg d.8. september, hvilket er sidste stop i denne omgang. Er du interesseret i at høre mere, eller bare interesseret i uddannelse og akkrediteringer, så brug hashtagget #danmarksbedsteuddannelser på Twitter.

Følg desuden med i, hvordan arbejdet med de enkelte institutionsakkrediteringer skrider frem her.

 

Abonnér på nyhedsbrev
X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering.Akkrediteringsrådets nyhedsbrev


Jens Lundgaard Jakobsen

Kontakt

  • Jens Lundgaard Jakobsen
  • Mobil:  7231 8844
  • jlj@akkr.dk