Vi byder studerende på kaffe og snak om kvalitet

04.05.2016 // af Daniel Sebastian Larsen, Kommunikationsansvarlig

Vi tager ud med kaffe og dialog på alle de uddannelsesinstitutioner, der skal igennem næste runde af institutionsakkreditering.

Institutionsakkrediteringen af Metropol, Københavns Universitet, Aarhus Universitet, SIMAC og Fredericia Maskinmesterskole er blevet skudt i gang. I den forbindelse vil der være opstartsevents særligt for de studerende.

I samarbejde med STAR – De Studerendes Akkrediteringsråd stiller Danmarks Akkrediteringsinstitution op på de enkelte uddannelsesinstitutioner. Og vi har kaffe og studenterinvolvering på kanden.

De studerende får mulighed får at komme og få en snak om uddannelseskvalitet og den akkrediteringsproces, deres uddannelsesinstitution står over for. Det hele kan skylles ned med en god kop kaffe fra Kalles Kaffevogn. De lokale studenterråd og de medarbejdere, der arbejder med kvalitetssikring på den enkelte uddannelsesinstitution, er også inviteret til at deltage og svare på spørgsmål fra de studerende.

 

De studerende kan finde os på følgende dage:

– Københavns Universitet: 13. maj og 17. maj

– Aarhus Universitet: 19. maj

– Professionshøjskolen Metropol: 24. maj

– SIMAC: 8. september

– Fredericia Maskinmesterskole: 30.august

 

Vi ser frem til god dialog med de studerende og alle andre på uddannelsesinstitutionerne, der har lyst til en kop kaffe og en snak om uddannelseskvalitet og akkreditering.

Kontakt:

Sofie Bjerg Kirketerp

Akkrediteringskonsulent

Abonnér på nyhedsbrev
X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering.Akkrediteringsrådets nyhedsbrev


Daniel Sebastian Larsen

Kontakt