Engagerede studerende og gode samtaler ved første besøg på DMJX

25.09.2017 // af Sofie Gry Laursen, Kommunikationsmedarbejder

Humøret var højt og sensommersolen brød frem imellem regnbygerne over Emdrup, da et ekspertpanel og Akkrediteringsinstitutionen i sidste uge var på det første besøg i forbindelse med institutionsakkrediteringen af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Inden ankomsten havde ekspertpanelet fået et godt indblik i institutionens kvalitetssikringssystem på papiret fra en velstruktureret og godt formidlet selvevalueringsrapport, som Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) indsendte før sommerferien. Nu var det tid til at se på det i praksis.

Fra tirsdag morgen til onsdag eftermiddag var der lagt et stramt program, hvor en velforberedt kvalitetschef var med på sidelinjen fra start til slut. Undervejs fik ekspertpanelet lejlighed til at møde repræsentanter fra alle dele af organisationen fra rektor, højskoleledelse og områdechefer over faglige koordinatorer og praktikvejledere til undervisere og studerende. Der var ligeledes lagt et møde ind med medlemmer af uddannelsesudvalg og advisory boards samt et med en række praktikværter.

I løbet af besøget kom ekspertpanelet også rundt på campus, der summede af liv blot få uger efter studie- og semesterstart. Undervejs kom de blandt andet ind i et undervisningslokale, hvor en gruppe studerende netop var gået i gang med at fremlægge en eksamensopgave. Underviseren greb hurtigt ind og viste venligt men resolut gruppen ud.

Når ekspertpanelet og teamet fra Akkrediteringsinstitutionen besøger DMJX næste gang i det nye år, kommer de både til Aarhus og Emdrup. Her vil de dykke dybere ned i en række tematikker, der bliver taget ud som audit trails på baggrund af denne uges besøg.

Se programmet for første besøg på DMJX her

Følg institutionsakkrediteringen af DMJX her

Abonnér på nyhedsbrev
X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering.Akkrediteringsrådets nyhedsbrev


Sofie Gry Laursen

Kontakt