Første besøg på Cphbusiness er veloverstået

30.06.2017 // af Sofie Gry Laursen, Kommunikationsmedarbejder

Med Rundetårn lige uden for vinduet og fødselsdagssang med nordiske understemmer var rammen sat, da Danmarks Akkrediteringsinstitution og et ekspertpanel besøgte Cphbusiness den 27. og 28. juni 2017.

Det var rektor Ole Gram-Olesens 60 års fødselsdag, da han tirsdag morgen tog imod Akkrediteringsinstitutionens medarbejdere og det ekspertpanel, der er nedsat til institutionsakkrediteringen af Cphbusiness, på erhvervsakademiets lokation på Landemærket. Her blev han mødt af dagens første fødselsdagssang. Panelformanden sang for, mens panelets norske og svenske medlemmer sang med efter bedste evne.

Fødselsdagssangen var startskuddet for to dage med et tætpakket program, hvor panelet fik lejlighed til at få større indsigt i, hvordan kvalitetssikringssystemet er organiseret og fungerer i praksis på Cphbusiness.

Undervejs var der planlagt interviews og møder med blandt andet rektor og kvalitetschef samt programledere og undervisere fra erhvervsakademiets fem lokationer i København, Lyngby og Hillerød. Alle lokationer var også repræsenteret ved mødet med de studerende, der engageret fortalte om deres studie. Sidst men ikke mindst var der planlagt et møde med en række praktikværter og repræsentanter fra uddannelsesudvalgene.

Forud for besøget havde panelet læst Cphbusiness’ selvevalueringsrapport. Med afsæt i denne blev der spurgt ind til den særlige teamorganisering blandt underviserne med selvstyrende lærerteams, og hvordan ansvar var placeret i organisationen. Derudover var praktik et vigtigt samtaletema under møderne, hvor panelet også hørte om erhvervsakademiets fokus på, at undervisere var up to date med nyeste viden inden for deres fagområde.

På baggrund af besøget bliver der udvalgt en række særlige områder og tematikker. Disse vil panelet og Akkrediteringsinstitutionens medarbejdere dykke længere ned i som audit trails ved det andet og sidste institutionsbesøg. Det finder sted i uge 43, hvor panelet og Akkrediteringsinstitutionens medarbejdere ser frem til at besøge flere af Cphbusiness’ lokationer.

Se programmet for første besøg på Cphbusiness her (link til besøgsprogram i PDF)

Følg med i, hvordan institutionsakkrediteringen af Cphbusiness skrider frem (link til infoside)

Abonnér på nyhedsbrev
X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering.Akkrediteringsrådets nyhedsbrev


Sofie Gry Laursen

Kontakt