Første besøg på EAMV gennemført

20.06.2017 // af Sofie Gry Laursen, Kommunikationsmedarbejder

Den 13. og 14. juni 2017  var akkrediteringspanelet og Danmarks Akkrediteringsinstitution på første besøg på Erhvervsakademi MidtVest. Læs mere om besøget her.

Ved ankomsten bød en velforberedt rektor og kvalitetschef velkommen, og på en rundvisning kunne oplagte studerende fortælle interessante historier om de mange kunstværker, der pryder erhvervsakademiets campus i Herning. Trods eksamenstravlhed var besøget præget af god stemning, engagement og dialog.

Formålet med besøget var at opnå en bedre forståelse for kvalitetssikringssystemet på EAMV. Derfor mødtes panelet og Akkrediteringsinstitutionens medarbejdere med både bestyrelse, rektor, kvalitetschef og fire uddannelseschefer samt øvrige repræsentanter fra erhvervsakademiets ledelse. Derudover var der indlagt møder med bl.a. studerende, undervisere og eksterne interessenter. Under møderne var der mulighed for at stille uddybende spørgsmål til EAMV’s selvevalueringsrapport.

Se programmet for besøget her

Følg med i, hvordan EAMV’s institutionsakkreditering skrider frem – se alle indlæg her

eamv-besoeg-1

Abonnér på nyhedsbrev
X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering.Akkrediteringsrådets nyhedsbrev


Sofie Gry Laursen

Kontakt