Vi tager `Den store kvalitetsdebat´ på Folkemødet

10.01.2018 // af Daniel Sebastian Larsen, Kommunikationsansvarlig

På årets Folkemøde på Bornholm vil Akkrediteringsinstitutionen byde op til #Denstorekvalitetsdebat. De overordnede linjer for arrangementet begynder at tegne sig, men kom gerne med forslag og indspark.

Når sommeren melder sin ankomst, og Bornholm igen lægger jord og klipper til Folkemødet, vil Danmarks Akkrediteringsinstitution nok engang være at finde blandt debatarrangørerne.

 

Vi ser frem til at invitere til den store debat om de videregående uddannelsers kvalitet – et tema, som vi også havde fokus på i vores Årsmagasin, hvor du kan læse mange forskellige aktørers bud på, hvad god uddannelseskvalitet er (læs magasinet her.)

Endnu er alle detaljer langt fra på plads, men vi vil alligevel allerede nu melde Folkemødedebattens tema, tid og sted ud til alle med interesse for uddannelsesområdet.

 

Bredt omkring i emnet

Arrangementet er endnu på skitseplan, men vi forestiller os på nuværende tidspunkt en paneldebat, der vil berøre temaer som:
– Er vi enige om, hvad god uddannelseskvalitet er?

– Hvilken værdi repræsenterer uddannelseskvalitet for forskellige aktører?

– Hvad betyder uddannelseskvalitet for samfundet?

– Uddannelseskvalitet: one-size-fits-all eller plads til forskellighed?
– Og et særligt zoom på de studerende opfattelse af god kvalitet.
Som altid vil der blive rig lejlighed for de fremmødte i teltet til at gribe mikrofonen og stille spørgsmål til panelets deltagere.

 

Samme sted og næsten samme tid
Som sædvanlig holder vi vores debat fredag formiddag i Danchells Anlæg i Allinge.
Tid: Fredag 15. juni kl. 10.30-11.30
Sted: Mødeteltet i Danchells Anlæg

 

Byd endelig ind!
Hvad synes du, vi skal debattere? Kom gerne med indspark til temaer, vinkler og perspektiver, som de mener, vi bør have med i den store kvalitetsdebat.
Forslag og kommentarer kan gives på Twitter, LinkedIn eller pr. mail til:
Rikke Warming, chefkonsulent, [email protected]

 

Eksperter til rådighed
Gennem årene har Danmarks Akkrediteringsinstitution knapt 1.900 gange været i dybden med en uddannelses eller uddannelsesinstitutions kvalitet. Al den viden og erfaring, som er genereret af de mange kvalitetsafdækninger, stiller vi løbende til rådighed. Også på Folkemødet, hvor direktør Anette Dørge gerne stiller op til relevante debatter, workshops og andre typer arrangementer, hvor vi kan byde ind ift. videregående uddannelse, uddannelseskvalitet og kvalitetssikring, brug af data i uddannelsessammenhæng, arbejdsmarkeds- og samfundsrelevans…og en masse andre emner, der relaterer sig til videregående uddannelser.
Vil jeres organisation benytte sig af en af vores eksperter på Folkemødet, kontakt: Rikke Warming, chefkonsulent, [email protected]

 

 

Abonnér på nyhedsbrev
X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering.Akkrediteringsrådets nyhedsbrev


Daniel Sebastian Larsen

Kontakt