I pressen

Et tredje ben skal ikke føre til mere bureaukrati i kvalitetsarbejdet

15.09.2017

Replik: Det foreslåede tredje ben i den eksterne kvalitetssikring skal skabe sammenhæng i de eksisterende mekanismer. Ikke drukne institutionernes kvalitetsarbejde i mere bureaukrati og papirarbejde.


Læs mere

Den gode undervisning favner både de stærkeste og de svageste studerende

04.09.2017

Debat: Der er mange gode eksempler på at favne mangfoldigheden blandt nye studerende uden at give køb på kvaliteten. Fælles for flere af dem er, at de sætter de studerende i centrum for egen læring.


Læs mere

Et tredje ben i sikringen af uddannelseskvalitet

28.08.2017

Debatindlæg i Altinget af Anette Dørge og Per B. Christensen: I dag går den eksterne kvalitetssikring af de videregående uddannelser på to ben – men det ene ben halter lidt, de to ben går ikke helt i takt og tilføjelsen af et nyt, tredje ben ville styrke indsatsen.


Læs mere

Markedet for efteruddannelse er uigennemsigtigt

30.06.2017

Debat: Efteruddannelse er et buzz-ord i disse dage, og mulighederne på markedet vælter frem. Men de mange aktører skaber usikkerhed om, hvilke uddannelser man kan have tillid til.


Læs mere

Nordjylland fører an i landsdækkende uddannelsesvækst

02.06.2017

Debat: Sideløbende med en landdækkende uddannelsesvækst, er der vokset gode strategier frem til at håndtere kvalitetsudfordringer på små campusser i et uddannelseslandskab, der i dag rækker langt ud over de fire store studiebyer.


Læs mere
Abonnér på nyhedsbrev
X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering.Akkrediteringsrådets nyhedsbrev


Anette Dørge

Kontakt

  • Anette Dørge
  • Tlf:       7231 8802
  • Mobil:  2518 6608
  • andj@akkr.dk