Mød en medarbejder

Hvordan er det at være ansat i Danmarks Akkrediteringsinstitution? Vi har spurgt nogle af vores kollegaer, der her fortæller om deres job.

Caroline Juul Olsen, bachelorfuldmægtig

Caroline har en bacheloruddannelse i uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet. Hun blev ansat som projektmedarbejder i Danmarks Akkrediteringsinstitution i august 2021, og har siden efteråret været som bachelorfuldmægtig på fuld tid. I videoen fortæller hun om sine arbejdsopgaver i begge stillinger. Hun fortæller også om, hvordan Akkrediteringsinstitutionen er som arbejdsplads, og hvilke muligheder der er for at bringe viden og erfaringer fra sin uddannelse i spil, hvad enten man er ansat som projektmedarbejder eller bachelorfuldmægtig.

Mads Hareskov Jørgensen, akkrediteringskonsulent

Mads blev i januar 2021 ansat som akkrediteringskonsulent i området for universiteter og kunstneriske universiteter. I videoen her fortæller han om sit første år i Akkrediteringsinstitutionen, og hvordan det var at starte på nyt job midt i en pandemi, hvor alt foregik hjemmefra. Han fortæller også om overgangen fra at være studenterpolitisk aktiv under sin kandidatuddannelse i statskundskab fra Aarhus Universitet til at deltage i institutionsakkrediteringer og kvalitetssikring af arbejdsmiljøuddannelser.

Marie Bjerresgaard Hjort, akkrediteringskonsulent

Marie har en kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet og har været ansat som akkrediteringskonsulent i området for professions-, erhvervsrettede og maritime institutioner siden oktober 2015. I videoen fortæller hun om, hvad der motiverer hende og de forskellige arbejdsopgaver i en akkrediteringsproces. Hun fortæller også om arbejdsopgaver knyttet til interne processer i organisationen og det kollegiale fællesskab.