Kontakt

Sidst opdateret: 05.04.2018

Du kan kontakte Danmarks Akkrediteringsinstitution på flere måder, og al digital og fysisk post behandles og opbevares i et sikkert system i overensstemmelse med persondataloven.

Når du kontakter os, skal du være særlig opmærksom på, at du sender personoplysninger på en sikker (krypteret) måde.

Du har mulighed for at kontakte os via den Digitale Postkasse, mailadresse, fysisk postadresse eller via formularen nederst på denne side. Hvis du vælger at henvende dig via e-mail, anbefaler vi, at du anvender en sikker (krypteret) e-mailadresse.

Send post via borger.dk og Digital Post

Du kan sende meddelelser til Danmarks Akkrediteringsinstitution via borger.dk:
Gå ind på www.borger.dk – Tryk på Digital Post – Log ind med Nem-ID – Skriv ny post – Vælg Modtager – Skriv Danmarks Akkrediteringsinstitution i søgefeltet.

Vi har 3 postkasser på borger.dk: én for generelle henvendelser samt en postkasse for jobansøgere og endelig en postkasse til medlemmer af vores akkrediteringspaneler. Vælg den postkasse, der passer bedst til din henvendelse.

Send faktura via virk.dk

Du kan sende faktura og kreditnota til Danmarks Akkrediteringsinstitution via virk.dk. Se mere her.

Fysisk post

Har du ikke en digital postkasse, vil vi anbefale, at du sender personfølsomme oplysninger til vores fysiske postadresse. Postadressen er Danmarks Akkrediteringsinstitution, Bredgade 38, 1260 København K. Vælger du denne løsning, skal du påregne afsendelsestid.

– Eller kontakt os via formularen herunder:

Kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.