Nyheder

Programmet er klar til temamøde om uddannelseskvalitet på decentrale uddannelsesudbud

Der vil både blive delt gode eksempler og være mulighed for at drøfte de udfordringer, der kan være forbundet med at have de ofte mindre uddannelsessteder uden for landets største byer, når Akkrediteringsinstitutionen afholder temamøde i Holbæk den 21, marts. På dagen vil Politikens uddannelsesredaktør Jacob Fuglsang styre ordet og føre publikum sikkert igennem et tætpakket program, der byder på to runder med et oplæg efterfulgt af en paneldebat.

En formiddag med nye studentervinkler på uddannelseskvalitet

Skal de studerende på de videregående uddannelser deltage i for mange evalueringer, hvad er evalueringernes formål og hvad skal der til for, at evalueringerne kan føre til bedre uddannelser? Det var nogle af de spørgsmål, der blev stillet skarpt på en diset tirsdag formiddag på Østre Skole i Holbæk. Her havde Danmarks Akkrediteringsinstitution inviteret repræsentanter fra fire af landets tværgående studenterorganisationer til dialog.

Akkreditering forklaret på under to minutter i nye film

Hvordan er det danske akkrediteringssystem skruet sammen, og hvad laver vi egentlig i Danmarks Akkrediteringsinstitution? Det er afsættet for to nye animationsfilm, der giver et kort og præcist billede af Danmarks Akkrediteringsinstitution og akkrediteringsprocessen anno 2023. Dermed henvender de sig bredt til den videregående uddannelsessektor og dens interessenter.