Stemningsbillede fra universitetshave

Nyt tiltag: Følg igangværende institutionsakkrediteringer

I forbindelse med arbejdet med institutionsakkrediteringer har der været et ønske fra flere parters side om at kunne følge med i forløbet omkring de enkeltes institutioners akkrediteringsproces.

I den forbindelse har Danmarks Akkrediteringsinstitution oprettet individuelle infosider for hver institution her på hjemmesiden. På siderne kan interesserede løbende følge med i udviklingen af de enkelte institutionsakkrediteringer fra starten og frem til afgørelsen.

Det kan du læse om

På siderne findes detaljerede informationer omkring forløbet for alle de institutioner, der har taget hul på institutionsakkrediteringen.

Du kan blandt andet læse om, hvordan besøgene på institutionerne er forløbet, hvilke audit trails der har været udvalgt, og hvem de forskellige medlemmer af akkrediteringspanelet er. Derudover kan du se, hvornår de forskellige frister i forløbet ligger.

I december 2014 træffer Akkrediteringsrådet de første afgørelser og i marts 2015 følger de resterende afgørelser fra første runde af institutionsakkrediteringer. De uddannelsesinstitutioner, der indleder institutionsakkreditering i 2015, vil kunne følges fra akkrediteringsprocessens begyndelse.

Kontakt

Ved spørgsmål eller kommentarer, kontakt:

Daniel Sebastian Larsen

Daniel Sebastian Larsen

Kommunikationsansvarlig