Ny hjemmeside online – har du feedback?

Sidst opdateret: 06.09.2018

I Akkrediteringsinstitutionen arbejder vi løbende på at gøre vores kommunikation skarp og nyttig for modtagerne. Det afspejler sig i den nye hjemmeside, der har erstattet den gamle i denne uge. Med et nyt design og en ny struktur er målet at give besøgende et bedre overblik og lettere adgang til centralt indhold som rapporter, publikationer og vejledninger – også hvis du besøger hjemmesiden fra din smartphone eller tablet.

Er der noget, der ikke spiller – eller har du anden feedback?
Alle ændringer er foretaget med afsæt i input fra eksterne brugere samt grundig analyse af den tidligere hjemmeside. Det betyder imidlertid ikke, at der ikke er plads til ændringer, der kan få information på hjemmesiden til at fremstå endnu skarpere og nyttig for dig som bruger.

Derfor er vi som altid nysgerrig efter input. Det gælder både, hvis teknikken driller, og hvis der er indhold, som enten er svært at finde eller ikke giver dig svar på dine spørgsmål.

Giv meget gerne dine tilbagemeldinger til:

Jesper Schmidt

Fuldmægtig

Kort rundtur: sådan finder du rundt på hjemmesiden
I menuen kan du nemt og hurtigt navigere imellem hjemmesidens sektioner. Her finder du blandt andet:

Akkreditering: Forløbsbeskrivelse, vejledninger, frister og planer for akkreditering af henholdsvis hele uddannelsesinstitutioner, eksisterende uddannelser og nye uddannelser samlet på hver sin side. Her kan du desuden følge alle igangværende institutionsakkrediteringer og læse mere om de studerendes rolle i akkrediteringer.

Andre vurderinger end akkreditering: SU-vurdering af private uddannelser, Kvalitetsvurdering af udenlandske uddannelser og Niveauvurdering af ikke-offentligt anerkendte uddannelser i Danmark

Netværk: STAR – De Studerendes Akkrediteringsråd, Learning Analytics Netværket og Netværk for kvalitetssikring som Akkrediteringsinstitutionen er medlem af

Herudover kan du finde nyheder, publikationer, rapporter til næste rådsmøde, kontaktoplysninger og information om, hvem vi er, og hvad vi laver.

Få nyt om uddannelse, kvalitet og akkreditering

Skriv dig op til nyhedsbrevet fra Danmarks Akkrediteringsinstitution og få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering. Tilmelding via knappen herunder:
Abonnér på nyhedsbrev

Kontakt

Jesper Schmidt