Folkemøde-debat: Bedre uddannelseskvalitet – hvordan får vi det?

Uddannelseskvalitet er et emne af stor samfundsmæssig betydning. Derfor er det også et område, som det er nødvendigt at debattere i dybden. Det bliver der rig lejlighed til, når vi arrangerer paneldebat om emnet på Folkemødet på Bornholm fredag d. 13. juni kl. 9.30-11.00.

De sidste detaljer er faldet på plads, datoen nærmer sig, og vi ser alle frem til en god og livlig debat om, hvad uddannelseskvalitet er, og hvordan samfund og institutioner kan styre efter at forbedre den.

Vi stiller med et nyligt justeret – men stadig skarpt – panel med repræsentanter for både arbejdsmarked, fagforbund, uddannelsesinstitutionerne og de studerende. Eksterne panelmedlemmer:

  • Hanne Leth Andersen, rektor, RUC
  • Bente Sorgenfrey, formand, FTF
  • Jesper Højberg Christensen, bestyrelsesformand, Advice A/S
  • Jakob Ruggaard, formand, Danske Studerendes Fællesråd

Anette Dørge, direktør i Danmarks Akkrediteringsinstitution, vil også indgå i panelet for at præsentere den viden og de erfaringer, vi gennem årene har samlet via 1.500 akkrediteringer af enkelte uddannelser.

Hele debatten sparkes godt i gang af Politikens uddannelsesredaktør Jacob Fuglsang.

Vi er spændte på arrangementet og håber, at mange vil møde og/eller stille spørgsmål til panelet. Spørgsmål kan stilles ved at møde op i teltet (Telt D18 – Danchells Anlæg) eller på forhånd via Twitter: #Bedreudd

Ved spørgsmål, kontakt:

Daniel Sebastian Larsen

Daniel Sebastian Larsen

Kommunikationsansvarlig