Nyheder

Henrik Pedersen er ny områdechef i Akkrediteringsinstitutionen

02.05.2018

Med solid ledelseserfaring fra uddannelsesverdenen er Henrik Pedersen klar til at afløse Rune Heiberg Hansen som chef for Området for rådsbetjening og analyse.


Læs mere

Fra kvalitetsmåling til fremtidens institutionsakkreditering i et studenterperspektiv

12.04.2018

Der var interessante oplæg og engagerede diskussioner på programmet, da De Studerendes Akkrediteringsråd (STAR) samledes den 10. april. Temaerne spændte vidt fra indsatsen for at oprette en national studenterombudsmand over det igangværende arbejde med at udvikle en kvalitetsmåling for de videregående uddannelser til fremtidens institutionsakkreditering.


Læs mere

Vejen til mindre frafald er flersporet

05.04.2018

DEBAT: Skal frafaldet på de videregående uddannelser mindskes, kræver det øget fokus på, at det er de rigtige studerende, der starter på uddannelsen, undervisning og det faglige niveau skal være i top, og så skal det faglige og sociale kædes sammen, skriver Anette Dørge.


Læs mere

Netværk gik tæt på kobling mellem data og studenterinddragelse

03.04.2018

Koblingen mellem studenterinddragelse, uddannelsesudvikling og data var i fokus, da Learning Analytics Netværket mødtes i Bredgade den 20. marts. Mødet var netværkets tredje og bød på interessante oplæg og diskussioner, der også kom omkring behovet for en national strategi for learning analytics i Danmark.


Læs mere

Gode samtaler med afsæt i tre audit trails under andet besøg på DMJX

06.03.2018

Tre audit trails var omdrejningspunktet, da panelet og Danmarks Akkrediteringsinstitution var på andet besøg i forbindelse med institutionsakkrediteringen af DMJX. Besøget forløb over tre dage og bød på en rundvisning på campus i Aarhus og gode samtaler med engagerede mødedeltagere fra hele institutionen.


Læs mere
Abonnér på nyhedsbrev
X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyt om analyser, publikationer og arrangementer om uddannelse, kvalitet og akkreditering.Akkrediteringsrådets nyhedsbrev


    Daniel Sebastian Larsen

    Kontakt

  • Daniel Sebastian Larsen
  • Tlf:       7231 8804
  • Mobil:  7231 8804
  • dsl@akkr.dk